Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

OM ARTBYBONNIEOM ARTBYBONNIE

Mitt namn är Bonnie, bor i Göteborg med min sambo och familjens hund Aston.

Jag har alltid varit en kreativ själ, men det tog ett tag att inse vad jag verkligen ville göra i livet.

Allt startade efter gymnasiet, då mina föräldrar gav mig ett ultimatum. "Antingen får du börja betala hyra hemma eller så börjar du studera". Alltså snacka om att jag började söka utbildningar, vem vill betala hyra? Tillslut fick jag en plats på Karlstads Universitet, en treårig samhällsvetenskaplig linje med inriktning turismvetenskap. Efter dessa tre år av studerande i Karlstad var jag fortfarande lika förvirrad kring vad jag ville bli när jag blir stor. Så jag tog mitt pick o pack och flyttade hem till Göteborg igen, med mig tog jag en värmlänning till pojkvän (japp, fortfarande tillsammans). Tillbaka i Göteborg ledde det till diverse extrajobb inom olika serviceyrken, tillslut kände jag att det fick räcka. Finns det ens jobb som är roliga? 

Helt plötsligt började jag då intressera mig för foto och stillbild. Det var som att jag gick in i en annan värld, en sagovärld där alla mina negativa tankar försvann. Att få kika igenom linsen och se något helt annat än sitt egna liv. Att upptäcka nya platser, se nya ting, vinklar och observera människors beteenden. Allt detta blev ett lugn för mig och en kreativ plats där jag själv kunde berätta någon annans historia. Även om historien inte kanske alltid var sanning så var det ett sätt för mig att bearbeta känslor och få utlopp för min kreativitet. 

Detta gav mig mod att börja studera igen, något som faktiskt tyckte var roligt. Jag började studera på Göteborgs folkhögskola- filmproduktion med inriktning dokumentär och fiktion. Efter det studerade jag postproduktion för film & tv på Sundbybergs Folkhögskola och slutligen fotolinjen på Sörängens Folkhögskola.

Med glädje kan jag nu dela min lilla sagovärld tillsammans med dig, hoppas att du gillar det!

Om du har några funderingar eller förfrågningar, så hör gärna av dig till [email protected]

Kram

BonnieUtställning i Nässjö 2022, mitt projekt "Distance".